вторник, 1 юли 2014 г.

Бойко - президент!

Отдавна се знае, че проблемът с Борисов е, че няма с какво да се занимава, ако не ръководи нещо. За всеки друг политик, когато дойде време да мине на заден план, се намира някакво решение - я ще го пратят посланик, я ще го сложат председател на някоя фондация, на някоя лаборатория и т.н. Все с нещо ще се занимава, с което да бъде полезен и на себе си, и на хората. Или поне ще дава вид, че е полезен и ще си запази достойнството.

Да, де, ама Борисов с какво точно може да се занимава? А, де? Някой има ли идея къде можем да го пратим? Посланик? Еврокомисар? Преподавател в някой университет? Не става, нали. За тия работи се иска и друго, освен бабаитлък. И понеже дори той си го знае, драпа със зъби и нокти да стане пак премиер.

Аз, обаче, имам идея. Много добра идея. Пасва му идеално на експертния опит.

Ще го направим шеф на БНБ!

Няма друг с такъв експертен опит в овладяване на банкови кризи. Ще си намери мястото и вече няма да е проблем това, че две трети от населението не могат да го търпят и не желаят да го допуснат до управлението в лично качество (срешу ГЕРБ май никой няма нищо против).

Мислите, че се шегувам? Ни най-малко. "Аз спасих банковата криза", "Да кажат, дали за тази една седмица тежка криза, не са разчитали не само на експертна, на цялата ми помощ" - не са ли това са думи, достойни за шеф на централната банка?


Бойко Борисов: Аз спасих банковата криза

Няма коментари:

Публикуване на коментар